Fleasca Posted August 12 Share Posted August 12 Salutare tuturor. Mi se pare faina ideea de prezentare si am zis sa o fac si eu 🙂 Prenume » Marian Vârsta » 31 Locația » Constanta Ocupație » Inginer naval Hobby-uri și pasiuni » putin Counter Strike 1.6, dar sunt fleasca la el Nick CS » Fleasca Mod preferat » CSGO skins Steam ( On/Off ) » Off, imi este greu sa dau install la Steam 🤣 De unde ai auzit de Nebunaticii? » de la fratele meu Acordă o notă comunității » 9/10 Contact » in chat pe CS Alte detalii » Nu e un detaliu ci o intrebare. De ce toata lumea de pe server crede ca imi place sa ma joc doar AWP? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adyyyy Posted August 14 Share Posted August 14 BUN VENIT! Răspuns la întrebare: Pentru ca la rtv dai awp india și de multe ori și pe alte mape folosești mult awp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts