JOKER.OR Posted April 8 Share Posted April 8 Numele dumneavoastră : .:JOKER|OR:. Numele playerului/adminului :LQRDY Data şi ora la care s-a produs incidentul : 10:17 Motivul plângerii :mi-a dat gag degeaba si ban degeaba ca nu am injurat si cu ban am dat retry pentru ca am vrut sa ii spun de ce mea dat gag degeaba Dovezi (poze/demo) : vo trimit pe discord Link to comment Share on other sites More sharing options...
Podaru Posted April 8 Share Posted April 8 https://imgur.com/upload site sa uploadezi poze. Si dupa cum ai zis si tu ai dat retry cand aveai gag ceea ce se sanctioneaza cu ban 250 min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LQRDY Posted April 8 Share Posted April 8 In primul rand nu eu ți-am dat ban, ci StarX, eu doar ți-am dat gag fiindcă ai înjurat. Nu am dovada deoarece NU ți-am dat eu ban, dar indiferent, retry după gag se pedepsește cu ban 250 de minute Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adyyyy Posted April 9 Share Posted April 9 Din lipsa de dovezi aceasta reclamație nu poate fi luată în considerare. Dacă vrei sa faci reclamație faci pentru gag în caz ca ai primit pe nedrept dar ban după ce retry l-ai primit ca asa e în regulament. Cine după gag primește ban,tu trebuia sa aștepți sa iti treacă timpul de la gag și tu sa întrebi de ce ai luat gag nu sa dai retry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts