Jump to content
NeBuNaTiCiI CoMmUnItY

Adrian Mutu, conferință de 70 de secunde după Corvinul - CFR Cluj 4-0: "Mă simt umilit, nu îi pot ierta pe jucători"


Adyyyy

Recommended Posts

CFR Cluj a părăsit rușinos Cupa României, în faza sferturilor de finală, după 0-4 pe terenul divizionarei secunde Corvinul Hunedoara.

 

corvinulvscfr.thumb.png.8447465edba49b9b17bcca0c5a44b2ef.png

 

Adrian Mutu, conferință de 70 de secunde după Corvinul - CFR Cluj 4-0: "Mă simt umilit, nu îi pot ierta pe jucători"

Antrenorul lui CFR Cluj nu a acceptat întrebările din partea reporterilor. A preferat să țină un scurt monolog și a anunțat că va decide în această noapte dacă va continua pe banca ardelenilor și după acest joc.  

"Haideți că fac eu un monolog și după aia termin. Prea multe de spus nu sunt. Pentru noi a fost un meci fără istoric. Am fost penibili, un rezultat umilitor. Cred că avem o problemă de atitudine și de abordare. Nu mă refer în timpul meciului, ci s-a întâmplat după meciul cu Sepsi. Nu vreau să caut scuze, să spun că am jucat în 10, că s-au accidentat Camora sau Mogoș.

Suntem totuși CFR. Am jucat împotriva unei echipe de liga a doua și pe această cale îi felicit pentru rezultat. Ei au un buget cât 3 jucători de-ai noștri, deci ar trebui să ne fie rușine. Eu, în momentul ăsta, nu am puterea să-i iert pe jucători pentru rezultatul ăsta. E umilitor, eu mă simt umilit.

Mă voi gândi bine în seara asta ce voi face, iar mâine dimineață voi anunța clubul și pe dumneavoastră", a spus Adrian Mutu, la conferința de presă.

SURSA: SPORT.RO

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information