Jump to content

[REGULAMENT] ADMINI


Adyyyy

Recommended Posts

1. Harta se v-a schimba in ultimele 5 minute/28  runde harta cu obiectiv si 35 fara obiectiv! 

2. Votul nu se da inainte de minutul 10/25 runde mapa cu obiectiv si 32 fara obiectiv! 

3. Daca pe server sunt mai putini de 20 de playeri aveti dreptul sa schimbati in de_dust2 Direct ! 

4. Nu ai voie sa dai Adminul altcuiva,nu ai voie sa-l vinzi altcuiva,Persoana care intra in posesia lui v-a primi REMOVE si BAN PERMANENT. 

5. Daca pe server sunt mai multi Admini,deciziile se iau prin comanda amx_chat ( say_team @ ) , ci nu te capul vostru, incercand sa ascultati pe cat posibil de gradele superioare 

6. Daca va pasa de server nu va certati intre voi. Daca nu va pasa din Respect anuntati un Fondator sau cerere de retragere pentru REMOVE. 

7. Adminul este Obligat sa aiba cont pe Forum(cu acelasi nume ca pe server) si sa-si dea cu parerea la Cereri Admin/Slot/Ban/UnBan etc. 

9. Nu dati KICK jucatorilor AFK, Folositi comanda amx_spec NickName pentru a muta jucatorul spectator. Exceptie de la regula, daca serverul este full se poate da kick pentru a face loc unor playeri noi 

10. Limbajul vulgar, inclusiv orice fel de jignire adusa la adresa unui jucator/admin se sanctioneaza cu GAG 3-5 minute, kick / ban 120min in functie de gravitatea situatiei.
Retry dupa gag se pedepseste cu ban 120min. 

11. Nu aveti voie sa dati KICK / BAN / GAG / SLAP / SLAY total aiurea,Daca veti fi prinsi veti fi Sanctionati. 

12. Daca este nevoie acordati ajutor Playerilor care nu cunosc Regulile sau care sunt incepatori. 

13. Nu abuzati de functie. Cine este prins ca abuzeaza de functia pe care o are, i se v-a scoate functia + BAN PERMANENT. 

14. Daca lipsiti mai mult de 3 zile faceti o cerere de inactivitate.Cine lipseste mai mult de 5 zile fara o cerere de inactivitate v-a primi REMOVE. 

15. Nu folositi amx_map pentru a schimba harta fara vot,folositi comanda amx_votemap harta1 harta2 harta3 si castigatoarea v-a fi schimbata cand timpul se v-a termina folosind comanda amx_map (harta castigatoare). 

16. Nu aveti voie sa induceti in eroare Playerii incepatori sau sa faceti misto de ei,Cum ca nu cunosc Regulile jocului (de exemplu). 

17. Nu suferiti de functia pe care o detine-ti. 

18. Pentru a putea da ban unui codat puteti cere wg. Ordinea dovezilor este (demo,poza,wg). Jucatorilor straini incercati sa nu le faci poze si sa aveti mai degraba un demo. 

19. Fiti activi pe Server / Forum cat si pe Discord 

20. Nu aveti voie sa dati GAG PERMANENT unui Player! - REMOVE. 

21. Daca Playerul a facut cerere UnBan,si Adminul respectiv nu are dovada postata in "in 24h" ,Adminul respectiv primeste automat : -1 / REMOVE. 

22. Nu aveti voie sa dati la un Player timp de o runda,mai mult de 3 SLAP-URi. Riscati -1 . 

23. Comanda UnLag se da doar de 3 ori,Nu dati UnLag de 5-10 ori, 

24. Comanda amx_tsay ,amx_say etc se folosesc strict pentru Anunturi. Cuvantul cheie este - "power" . 

25. Nu folositi in mod abuziv comeziile: amx_say,amx_psay,amx_slap,amx_slay,amx_kick etc ! 

26. Comenziile amx_say,amx_tsay,amx_csay,amx_vsay, vor fi folosite cand se face un anunt ! Atat jucatorii cat si Adminii nu au voie sa faca Monitor sau sa-si spuna pe Discord unde sunt ceilalti jucatori - In cazul in care unuia dintre jucatori i se face demo,aceasta scuza nu v-a fi acceptata. 

27. Atunci cand banati pe cineva,treceti un motiv cat mai clar ( WallHack , AimHack , SpeedHack , Limbaj Urat, etc ) Se vor sanctiona Motivele de genul : Pa , iesi , sall ,injuriile etc. ( -1 / REMOVE indiferent de Grad ) 

28. Atunci cand se reclama un codat pe server,aveti obligatia de a anunta Jucatorul ca verificati suspectul. ( In caz contrar Advertisment Verbal / -1 ) 

29. Lista de BAN-URI este Obligatorie. Fiecare trebuie sa tina in PC timp de 14 zile dovada BAN-ULUI,daca se face cerere UnBan sa o prezinte în 24h maxim. 

30. Pe Discord trebuie sa fii mereu cand esti pe server altfel nu vei primi Up niciodata! 

31. BanList-ul este OBLIGATORIU , fiecare Admin de la Co-Owner in jos este obligat sa-si creeze Topic de BanList si sa posteze fiecare BAN ! 

32. Adminii pot fi verificati doar de catre un DETINATOR, Daca i s-a facut reclamatie unui CO-OWNER / OWNER aceasta va fi rezolvata de DETINATOR! 

33. Nu aveți voie să cereți UP ( +1 la grad ). La sfârșitul fiecărei luni, DETINATORII vă vor verifica Activitatea, Comportamentul si Interesul pentru server. In urma acestor criterii, se va decide dacă primiți UP / Down. Toate gradele se iau DOAR PE MERIT. 

34. Daca un ADMIN incepe a bana jucatorii fara motiv aveti voie sa-i dati ban si sa anuntati un DETINATOR ! 

35. Daca un ADMIN foloseste coduri ii faceti un demo sau screenshot si il postati la Reclamatii Admini ! Folosind comanda Record "Player x" iar pentru a opri demo-ul, scrieti stop. 

36. Daca un ADMIN foloseste un limbaj vulgar ii faceti un demo sau screenshot si il postati la Reclamatii Admini ! 

37. Comenzile intre ADMINI sau pe voi INSIVA sunt strict INTERZISE ! ( REMOVE ) 

38. Adminii au strict interzis să amenințe alți Admini sau alți Jucători. Respectați playerii și vă vor respecta și ei cu siguranță. 

39. Nu acceptăm limbajul inadecvat pe server. Sunteți admini și trebuie să vă comportați ca niște modele pentru playerii de pe server. 

40. (BAN-uri) Dovezile tip drop.wg trebuie să conțină un screenshot în consola în care să fie vizibilă comanda de /scan și un screenshot la consolă care să conțină  pierderea conexiunii suspectului cu serverul. 

41. Respectați playerii cu grad mai mare decât voi și urmați sfaturile lor. Dacă considerați că aceștia greșesc cu ceva, contactați unul din DETINATORI. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.