Jump to content
NeBuNaTiCiI CoMmUnItY

revive_teammates 2.3.9

   (0 reviews)

2 Screenshots

About This File

Pluginul Revive Teammates pentru CS 1.6 versiunea 2.3.9 va permite jucătorilor de pe serverul dvs. să-și ridice (reînvie) colegii de echipă . Poți crește jucători doar după ce aceștia au murit, adică apropiindu-te direct de cadavrul unui jucător din echipa ta și ținând apăsată engleza. tasta E de pe tastatură și ține-o apăsată. Învierea cadavrului unui jucător durează aproximativ 5 secunde, dar ora și alte setări ale pluginului pot fi modificate în configurația acestuia. De asemenea, puteți folosi tasta E pentru a mina cadavrele inamicilor în cs 1.6 . Dacă se dorește, această funcție poate fi dezactivată în configurația pluginului, lăsând doar posibilitatea reînvierii. Acțiunile miniere sunt similare cu învierea. Setări pentru deteriorarea cadavrului prins în capcană, raza de acțiune etc. De asemenea, îl puteți configura în configurația pluginului. Și dacă decideți brusc să faceți această opțiune numai pentru jucătorii VIP , astfel încât numai VIP-urile să poată reînvia sau mina, atunci în configurație puteți seta steagul de acces la capacitățile pluginului. Dacă trebuie să o faceți pentru toată lumea, atunci lăsați câmpul gol (prestabilit este pentru toată lumea). În configurația extinsă există și alte setări, de câte ori puteți reînvia pe rundă, unde va fi reînviat jucătorul, dacă să arate cine reînvie pe cine și așa mai departe.

 

Instalare:


1) În mod implicit, am compilat deja pluginul pentru AmxModX 1.9.0, dacă aveți altă versiune, sursa este în arhivă (nu uitați să utilizați include la compilare). Prin urmare, pur și simplu transferăm conținutul din arhiva folderului cstrike în folderul dvs. cstrike de pe serverul ftp.
2) După transferul fișierelor, adăugați pluginul în sine la configurația pluginurilor amxx ( plugins.ini din folderul amxmodx/configs ) cu o nouă linie  revive_teammates.amxx .
3) Configurați configurația pluginului în fișierul cstrike/addons/amxmodx/configs/plugins/ReviveTeammates.cfg , editați totul după cum doriți. Toate descrierile comenzilor sunt în limba rusă. După configurare, transferați configurația înapoi pe serverul ftp cu un înlocuitor.


User Feedback

You may only provide a review once you have downloaded the file.

There are no reviews to display.

×
×
  • Create New...

Important Information